Ja interesuję się muzyką przede wszystkim i słucham wszystkiego, co mi się spodoba (nie rozumiem ludzi co nigdy nie słuchali jakiegoś gatunku, a potem twierdzą, że "to jest głupie". Lubię też sztukę, m&a (co oczywiste), intryguje mnie astronomia i starożytność (czyli wszystko co tajemnicze) . Czasem też sobie meczyka obejrzę (czemu nie?) :P. Chyba trzeba mieć szerokie zainteresowania, nie?
Hmmm... sporo czytam. Rysuje i maluje (od niedawna nabieram przekonania do farb olejnych). Grzebe sie w starociach (zdjecia! pocztowki!). Lubie dobre kino (zwlaszcza to stare...). Mitologia (in primo skandynawska, uwielbiam...).Mam nienormalne skrzywienie w kierunku magii i wszelkich przejawow mistycyzmu, swira na punkcie Aniolow, a ostatnio takze i kultury zydowskiej... i motory, motory!!!
dobra ksiazka, dobry film, dobre winko, dobra muzyka, m&a, troszke rysunku (ale tylko jak mnie najdzie), aparat fotograficzny, grafika komputerowa, projektowanie stron internetowych, siatkowka (ale tylko jak gram. nie lubie ogladac sportu), religie, japonia... tylo? jak mi sie jeszcze cos przypomni to napisze :D
Dużo i wszelakie...najbardziej interesuje mnie szeroko pojęta KULTURA,stąd zresztą kierunek,na jakim studiuję :wink:
Fotografuję,maluję na szkle,kiedyś bardzo dużo rysowałam miałam iść nawet do liceum plastycznego a później na ASP ale zboczyłam w troszkę inną stronę.
Co dalej...psychologia i parapsychologia,uwielbiam analizować charaktery i zachowania ludzkie.
Radiofonia! Moje marzenie od dzieciństwa - móc pracować w radiu,zamierzam poczynić poważne kroki w tym kierunku.
Muzyka.Bez muzyki nie mogłabym istnieć.Jestem raczej odbiorcą niż wykonawcą ale czasem zdarzy mi się bębnić na kongach.
Kolekcjonuję okulary słoneczne ale muszą być OGROMNE.To takie moje małe zboczenie,ewentualnie sentyment do sylistyki lat 70-tych,którą uwielbiam.
Literatura - uwielbiam czytać.Najbardziej lubię tę dwudziestowieczną,począwszy od międzywojnia na postmoderniźmie skończywszy.
Sama czasem skrobię,jest to zwykle kilka rzeczy na raz i jak dotąd żadna nie została ukończona.
Film - niech sam za siebie mówi fakt,że zdawałam na filmoznawstwo.
Uwielbiam chodzić po galeriach,wystawach,komisach,antykwariatach,desach,targach staroci,szmateksach i wszelkiego rodzaju rupieciarniach.
Ale najbardziej lubię włóczęgi po mieście połączone z obserwacją ludzi - mam naturę flaneura.